Menu Premium

Steam verbreekt online spelers record

Angelique Grift 19/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In mei 2015 waren er 9,5 miljoen spelers tegelijk online op Steam en dat record werd direct een maand later verbroken met tien miljoen online spelers. Afgelopen zondag 18 oktober was het opnieuw feest en werden er zelfs 10.8 miljoen online spelers geteld! Met dit aantal verbreekt Steam wederom het eigen online spelers record.

Valve’s platform telde gisteren om precies te zijn 10,761,566 spelers die online waren om dezelfde tijd. In totaal heeft Steam meer dan 125 miljoen geregistreerde gebruikers, die het PC platform graag gelukkig houden. Met een statistiekenpagina schakelen ze graag de hulp in van de community. Op deze pagina is ook de top 10 te zien van de games met de meeste online spelers. Op de dag van het record stond DOTA 2 bovenaan. Ook is te zien dat deze online spelerspiek zich voordeed rond de klok van elf uur in de ochtend.

Met de komst van meer Valve-hardware als de Steam Controller en de Steam Machine blijft Steam groeien. Het lijkt dus nog maar een kwestie van tijd voor een nieuw record wordt gevestigd.

Bron: Gamespot

Steam verbreekt online-spelers record

Steam verbreekt online-spelers record

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch