Menu Premium
Loading...

State of Decay: Year-One Survival Edition Debut Trailer

Karen Koch 19/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2013 kwam State of Decay uit voor de Xbox 360 en later in het jaar op de PC. Dat de game een behoorlijk succes was, is duidelijk, want deze komt nu ook naar de Xbox One. Om je hier alvast warm voor te laten lopen, kan je nu de State of Decay: Year-One Survival Edition Debut Trailer bekijken.

De trailer laat opnieuw zien waarom mensen in 2013 zo hard voor State of Decay zijn gevallen: de focus die de game legt op de groep overlevenden tijdens een zombie-outbreak was nog niet eerder gedaan. Het idee dat je je speelbare personages kon verliezen door een moment van onoplettendheid, was genoeg om de spanning van de game op te krikken tot een elf op een schaal van één tot en met tien. Gamers overal zaten dan ook op het puntje van stoel wanneer de zombies eraan kwamen.

Nu krijgen ook Xbox One-eigenaren de kans om deze game te spelen. Hiervoor is State of Decay geremastered in 1080p. Daarnaast zal ook alle DLC beschikbaar zijn in de Year-One Survival Edition en zal er zelfs nieuwe content worden toegevoegd.

Wanneer kan je met deze game aan de slag? Nou, volgende maand al! Vanaf 28 april is de game te krijgen voor de PC en de Xbox One. Worden jullie in de eerste nacht omgetoverd tot een lekkere snack voor onze ondode vrienden of gaan jullie een succesvolle kolonie starten terwijl de zombies voor jullie deur staan?

State of Decay: Year-One Survival Edition Debut Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch