Menu Premium
Loading...

StarCraft II: Heart of the Swarm Opening Cinematic Trailer

Gamekings Redactie 22/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard staat bekend om pas een game af te leveren, als deze ook echt tot in de puntjes af is. Geen haast, geen compromis. Zo hebben mensen lang moeten wachten op Diablo 3 en dat doen wederom veel mensen voor de uitbreiding van hun favoriete RTS: StarCraft II: Heart of the Swarm. Een nieuwe trailer houdt de mensen daarom even tevreden en trekt de aandacht naar de game. Iets dat deze trailer zeker zal doen, want zoals altijd ziet deze er vet uit. Dus check snel de StarCraft II: Heart of the Swarm Opening Cinematic Trailer.

Na de Wings of Liberty krijg je dit keer natuurlijk nieuwe eenheden om over de slagvelden te marcheren op weg naar de overwinning en totale vernedering van je tegenstander. Je vervolgt de missies uit de Wings of Liberty uitbreiding. Dit zullen zo’n 20 nieuwe missies zijn en daarmee uren gameplezier. Ook de abilities van je units en gebouwen zullen wat getweakt worden. Dit voelt niet alleen nieuwer, maar moet ook de balans, waar Blizzard om bekend staat, van enorme kwaliteit voorzien.

In de trailer is te zien hoe Sarah Kerrigan flink tekeer gaat. Ze blijft een karakter om rekening mee te houden, zelfs zonder de verschrikkelijke krachten van de Queen of Blades. Als het artefact de Queen inderdaad heeft vrijgelaten, waarom doorkruist ze dan de Koprulu sector op zoek naar Zerg gebroed? Is ze nog steeds op zoek naar wraak of heeft haar transformatie ervoor gezorgd dat ze een nieuw doel heeft?

Kortom, genoeg vragen en genoeg om over te speculeren tot de game daadwerkelijk uitkomt. Iets waar we gelukkig niet al te lang meer op hoeven te wachten. Op 12 maart is het zover en komen er antwoorden op al deze vragen, maar check eerst natuurlijk wel even de StarCraft II: Heart of the Swarm Opening Cinematic Trailer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch