Menu Premium

Star Wars: First Assault merknaam geregistreerd

Gamekings Redactie 29/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat George Lucas toch weer ruimte heeft gevonden voor een nieuwe tepel op de Star Wars-melkkoe. De moedermaatschappij van LucasArts heeft de Star Wars: First Assault merknaam geregistreerd inclusief bijbehorende domeinnamen. Dit artikel is aangemeld in de categorie ‘interactive entertainment software’, en in één ruk is meteen het papierwerk geregeld voor toekomstige merchandise.

George zou natuurlijk George niet zijn als hij niet alvast warm zou lopen om ook deze verse uier te reduceren tot een schraal versleten washandje. Het gehele onduidelijke verhaal vind je hier. Lachen jullie even mee?

Eerlijk is eerlijk, dit zijn vooral technische formaliteiten en zeker geen garantie dat er voor al deze producten werkelijke merchandise wordt gerealiseerd. Maar voor iedereen die bekend is met het bereik van de franchise is het een goede grinnik waard.

Dat neemt niet weg dat we wel erg benieuwd zijn naar de nieuwe titel. Met Starwars 1313 laat de studio tot dusver zien dat ze een frisse nieuwe richting hebben gevonden in het Star Wars universum, en dat smaakt toch naar meer. Er zijn geruchten dat er wordt gewerkt aan een derde Battlefront game, maar dat is nog niet via legitieme kanalen bevestigd.

Zoveel mensen, zoveel wensen, dus er rest ons niks anders dan af te wachten tot een officiële aankondiging. Zijn we het er alleen wel over eens dat we niet zitten te wachten op een nieuwe kinect game? Misschien moeten we allemaal maar een kaarsje aansteken voor de zekerheid.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch