Menu Premium

Star Wars: Battlefront 2 officieel onthuld met deze trailer

Jeroen Wiersma 17/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dikke kans dat je de trailer al hebt gezien van het weekend, maar het kan ook zo maar zijn dat je tussen al het eieren schilderen door deze gemist hebt. Check ‘m dan vooral nog even hier, want de galactische shooter van DICE is door EA officieel onthuld met deze Star Wars: Battlefront 2 trailer!

Een aantal beelden zullen je bekend voor kunnen komen, omdat je deze hebt gezien in de gelekte teaser trailer. Er is echter ook zo’n anderhalve minuut aan nieuwe beelden. Wat vooral opvalt zijn de beelden uit de singeplayer campaign. Hierin neem je als Iden Versio de leiding over een elite special forces eenheid van de Galactic Empire, Inferno Squadron, met als doel het wreken van de dood van de keizer. Het verhaal speelt zich dus af in de dertig jaar tussen The Return of the Jedi en The Force Awakens.

Wat betreft de multiplayer is het meest interessante dat de tijdperken van alle zeven films terugkomen in de game. Darth Maul, Yoda, Luke, Rey en Kylo Ren zien we dan ook terug in de trailer. Enkel Rogue One en de geanimeerde serie Star Wars Rebels zitten niet in Star Wars: Battlefront 2. Daarnaast heeft EA bevestigd dat er ruimtegevechten beschikbaar zijn in de multiplayer, waarvoor Criterion – het team dat ook Battlefront’s Rogue One VR mission gemaakt heeft – verantwoordelijk is.

Ondanks dat er geen release is gegeven in de trailer heeft EA de pers laten weten dat de release van Star Wars: Battlefront 2 staat gepland op 17 november 2017 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Natuurlijk vlak voordat de volgende film in de bioscopen gaat verschijnen. Wordt bij jou met het zien van deze trailer de Star Wars hype al enigzins aangewakkerd?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch