Menu Premium

Stage Lopen bij Gamekings?

Gamekings Redactie 14/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om stage te lopen! En waarom niet stage lopen bij Gamekings? Gamekings zoekt namelijk nieuwe stagiairs die vanaf 1 augustus aan de slag kunnen. Heb je altijd al eens op de redactie van een grote gamesite willen werken? Heb je altijd al eens TV willen maken bij een van de meest vooruitstrevende mediabedrijven van Nederland? En heb je verstand van techniek, communicatie, vormgeving, montage, camera, fotografie, programmeren of journalistiek… stuur dan een sollicitatie mailtje met daarin je CV, je motivatie en (een link naar) jouw portfolio. Je kunt mailen naar stage@blammo.tv

Wat ga je doen?
Een stageplaats bij Gamekings (Blammo Media) houdt in dat je zes maanden lang fulltime mee loopt op de redactie. Je doet mee aan de producties die we draaien, je helpt mee bij evenementen en opnames. Technische mensen en programmeurs helpen bij het uitbouwen van onze online techniek. Vormgevers, journalisten in spé en editors zullen zich specialiseren in Redactie, Schrijven, Camera, Regie en Montage. Daarnaast houdt iedereen zich bezig met de conceptuele invulling van onze platformen. Dat betekent dat iedereen een stevige dosis online strategie mee krijgt. Maar het belangrijkste van alles… We hebben heel veel plezier!

Wie zoeken we?
Blammo zoekt 3e jaars HBO-ers van een CMD, Interactieve Media of Media en Informatie management opleiding. We zoeken mensen van journalistieke opleidingen of mensen die een relevante opleiding volgen aan de HKU of een andere academie. Maar we zoeken ook MBO-ers (niveau 4) in de richting Design, Nieuwe Media, Camera en Montage en informatica (programmeren, PHP, Javascript, HTML).

Eerst volgende stageperiode?
Augustus 2013 tot en met januari 2014

Heb je vragen of wil je gelijk solliciteren? Stuur een mailtje aan stage@blammo.tv

Stage lopen bij Gamekings?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch