Menu Premium

Stacey Sher wordt co-president Activision Blizzard Studios

Duncan Israel 13/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De filmstudio van Activision Blizzard heeft vandaag bekendgemaakt dat ze producent Stacey Sher hebben toegevoegd aan hun team als co-president. Activision Blizzard Studios geeft hierbij aan dat ze hun langlopende game-series, zoals Skylanders, Call of Duty, Starcraft en Diablo, nu ook naar het witte doek en tv-scherm willen brengen.

Met Sher aan het roer, samen met voormalig Disney-directeur Nick van Dyk, kan dat wel eens gaan lukken. Sher heeft namelijk als producent al een aantal films op haar naam staan, waaronder Reno 911, Pulp Fiction, Gattaca en het pas uitgekomen The Hateful Eight. Hierdoor loopt ze al een tijd mee in de filmindustrie, iets waar Activision Blizzard Studios nog nieuw in is.

Van Dyk is heel blij dat Sher hem komt versterken: “Stacey’s enorme talent past bijzonder goed binnen Activision Blizzard Studios, samen zullen we de onwijs populaire game-series van Activision Blizzard naar zowel de bestaande fans als nieuw publiek brengen”. Sher steekt daarna de veren op geheel Amerikaanse wijze terug in Van Dyk’s achterwerk: “Ik kijk uit naar de samenwerking met Nick en het waanzinnig vooruitstrevende team van Activision Blizzard, om een grotere stem te ontwikkelen voor de franchises door ze naar de wereld van televisie en film te brengen”.

De Warcraft-film wordt overigens niet geproduceerd door deze studio. Welke andere game-serie van Activision Blizzard zien jullie graag als eerste op het witte doek verschijnen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Polygon

Stacey Sher wordt co-president Activision Blizzard Studios

Stacey Sher wordt co-president Activision Blizzard Studios

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch