Menu Premium
Loading...

Square Enix speelt voor Oprah en geeft Life is Strange Episode 1 gratis weg

Ridho Hidayat 20/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games zijn leuk, maar gratis games zijn nog veel leuker! Dan heb ik het niet over een lullig spelletje op je telefoon, maar over gratis échte games. Als je denkt dat uitgevers zo gek niet zijn, dan heb je het mis, want Square Enix speelt voor Oprah en geeft Life is Strange Episode 1 gratis weg.

De eerste episode van de geroemde adventure-game van Dontnod Entertainment is vanaf morgen kostenloos binnen te hengelen op alle platformen. Om dit te vieren heeft Square Enix een trailer naar buiten gebracht die je vast warm maakt voor dit bijzondere tienerdrama. Hierin vangen we een glimp op van de gevaren en avonturen die de verschillende personages meemaken.

In Life is Strange volg je het verhaal van Maxine Caulfield, een studente die de tijd kan manipuleren en daarmee terug kan gaan naar het verleden. Elke verandering die ze in het verleden maakt, brengt echter ook vergaande gevolgen met zich mee door het zogeheten ‘butterfly effect’. Als speler kun je gebeurtenissen resetten en heb je invloed op de keuzes die Max maakt, waarmee je het verhaal dus volledig op de schop kunt gooien.

In totaal zijn er vijf episodes uitgebracht van Life is Strange, waarvan je vanaf morgen de eerste gratis kunt downloaden. Ben jij geïnteresseerd in Life is Strange en duik je nu voor het eerst in dit meeslepende verhaal? Of heb jij alle episodes al lang en breed uitgespeeld? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch