Menu Premium

Square Enix registreert Just Cause 4 domeinen

Gamekings Redactie 21/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel de derde editie in de Just Cause serie nog bekendgemaakt moet worden, bereidt Square Enix zich alvast voor op de toekomst en registreert het een aantal Just Cause 4 domeinen.

Square Enix heeft nog niks bekendgemaakt over een eventuele derde editie in de enorme zandbak third-person shooter serie Just Cause, maar de registraties van de Just Cause 4 domeinen geeft weinig reden voor twijfel, toch? Hoewel, het kan ook een verdedigende strategie zijn en hoeft helemaal niet te betekenen dat de games daadwerkelijk het daglicht zullen zien. Avalanche, de ontwikkelaar van Just Cause 1 en 2, heeft wel beloofd dat ze een nieuwe game op de aankomende E3 in Los Angeles zullen tonen, maar heeft daarbij ook gezegd dat dit niet Just Cause 3 is.

Wat we van Avalanche op de E3 kunnen verwachten, blijft dus nog even een mysterie. De kans dat we Rico Rodriguez en zijn beroemde grappling hook te zien krijgen is klein. Wat denk jij dat we van Avalanche kunnen verwachten? Toch een nieuwe Just Cause of komen ze met iets totaal anders op de proppen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch