Menu Premium
Loading...

Square Enix bevestigt Sleeping Dogs: Definitive Edition voor next-gen

Karen Koch 08/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gingen al een tijdje geruchten over de uitgave van een next-gen editie van de game Sleeping Dogs, maar uitgever Square Enix bleef opvallend stil terwijl deze geruchten zich over het internet verspreidden. Vandaag werd deze stilte eindelijk doorbroken. Square Enix bevestigt Sleeping Dogs: Definitive Edition voor next-gen consoles.

Square Enix heeft vandaag dan toch eindelijk toegezegd dat Sleeping Dogs: Definitive Edition naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One zal komen. Zoals altijd zal de game flink worden opgepoetst wat graphics betreft, en wederom krijgen gamers alle DLC die bij het origineel zat als bonusdeal bij deze nieuwe versie. Dat is niet niks, want de originele Sleeping Dogs kreeg uiteindelijk maar liefst 24 stukken DLC, inclusief stukken verhaal die de campaign verlengden.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Square Enix een Definitive Edition van een game uitbrengt, want Tomb Raider kreeg in de lente ook al eenzelfde behandeling. Het team achter Sleeping Dogs is in ieder geval blij met de kans, de mensen bij United Front Games waren namelijk erg gesteld op hun action-adventure game. De studio zegt ook meer gedaan te hebben dan alleen de graphics opboenen, zo zouden ze ook de gameplay hebben aangepast en een betere geluidsomgeving hebben gemaakt.

Voorlopig heeft Square Enix de releasedatum van Sleeping Dogs: Definitive Edition op 10 oktober neergezet. Dan kunnen zowel nieuwe als oude fans van Sleeping Dogs naar Hong Kong afreizen om de Triads te infiltreren. Dit kan op de PlayStation 4, Xbox One en PC, of als je alvast een voorproefje wil gewoon nog op de PlayStation 3 en Xbox 360, al ziet dat er natuurlijk wel minder mooi uit.

Square Enix bevestigt Sleeping Dogs: Definitive Edition voor next-gen

Square Enix bevestigt Sleeping Dogs: Definitive Edition voor next-gen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch