Menu Premium
Loading...

Splinter Cell: Blacklist Launch Trailer

Gamekings Redactie 14/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je de woorden spanning, sensatie en geweld in een zin noemt, zou het zomaar kunnen zijn dat het eerste wat er in je opkomt “Splinter Cell: Blacklist” is. Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we eindelijk los met het nieuwste deel uit de Tom Clancy’s Splinter Cell-serie. Pak de popcorn er maar snel bij en check de Splinter Cell: Blacklist Launch Trailer.

Ubisoft is in 2010 begonnen met het ontwikkelen van Splinter Cell: Blacklist en op de E3 2012 kreeg de wereld voor het eerst een klein stukje te zien van deze game. Iedereen wilde meer zien van de game en een kleine hype was geboren. Nu, een jaar later, knalt Ubisoft er nog even tegenaan met deze launch-trailer. Zeg nou zelf, het is net of je naar een film aan het kijken bent, de spanning en sensatie druipt er vanaf. Splinter Cell: Blacklist is het vervolg op de in 2010 uitgekomen Splinter Cell: Conviction. Een groep van twaalf terroristen, die zichzelf ‘The Engineers’ noemen, dreigen aanvallen te openen op doelen in de Verenigde Staten en aan jou de taak om dit te voorkomen.

Ubisoft doet voorkomen dat Splinter Cell: Blacklist een pareltje is. Als we echt willen weten of de game net zo goed is als Ubisoft ons wilt doen geloven, dan moeten we nog een weekje wachten. Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist komt in Europa uit op 23 augustus voor de PC, de PlayStation 3, de Xbox 360 en niet te vergeten de Wii U. Ga er dus maar eens lekker voor zitten en check snel die trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch