Menu Premium

Splinter Cell: Blacklist is uitgesteld naar augustus 2013

Gamekings Redactie 17/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Splinter Cell: Blacklist is uitgesteld naar augustus 2013. Blacklist, alweer het zesde deel in de stealth franchise van Tom Clancy, gaat geen lenterelease worden. Toch jammer voor alle gamers zonder voorkeur voor het kijken naar lenteschaapjes en beginnende lentebloemen, het wordt zoeken naar een andere titel om de dagen mee door te komen.

In het vervolg op het met gemixte gevoelens ontvangen Splinter Cell: Conviction is Third Echelon door de president van de Verenigde Staten, Patricia Caldwell, stop gezet. In een bui van ongelofelijke creativiteit wordt de naam Fourth Echelon gebruikt voor een nieuwe Elite eenheid. Eentje waarbij onze stealthheld Sam Fisher de rol van commandant krijgt. Maar Splinter Cell zou Splinter Cell niet zijn als er geen groep vijanden dwars gaat liggen. Dit keer is die rol weggelegd voor een group van twaalf terroristen die onder de naam The Blacklist, tsja hoe kan het ook anders, terreur zaaien in de VS. Het is aan Sam en het Fourth Echelon team om de groep een kop kleiner te maken.

We zitten al bijna drie weken in het nieuwe jaar, en toch blijven 2013 releasedates ver weg klinken. De action-adventure stealth game ligt 20 augustus 2013 te koop voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en ligt in de handen van Ubisoft Toronto. Zijn stealth games eigenlijk iets voor jou, of knal je liever guns blazing op een groep vijanden af?

Splinter Cell: Blacklist is uitgesteld naar augustus 2013

Splinter Cell: Blacklist is uitgesteld naar augustus 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch