Menu Premium
Loading...

Speel vanaf vandaag de Pokémon Sun & Moon demo

Mark Hoogland 18/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee weken geleden meldden we je al dat je deze maand alvast een beetje aan de slag zou kunnen met Pokémoon Sun & Pokémon Moon. Nou, het is zover hoor: vanaf vandaag krijg je een voorproefje van de twee 3DS-titels middels de Pokémon Sun & Moon demo. Bovenstaande trailer zet op een rijtje wat je kunt verwachten.

De Pokémon Sun & Moon demo, uiteraard te downloaden via Nintendo’s eShop, geeft je een idee van de Trials van de games, en trakteert je op een Ash-Greninja die je uiteindelijk kunt overhevelen naar de volledige games, wanneer deze later dit jaar verschijnen. Ook schijnt het te lonen om de demo op bepaalde dagen te spelen; fansite Serebii meldt dat er speciale events plaatsvinden, te weten 1, 5, 12, 18 en 24 dagen nadat je met de demo bent begonnen.

De demo heeft verder ook dataminers de gelegenheid gegeven om allerlei informatie uit de games op te vissen. Zo zijn de laatste evoluties van de drie starter-Pokémon inmiddels wereldkundig gemaakt, alsook verschillende Alola-evoluties en het aantal Pokémon dat de games hoogstwaarschijnlijk zal bevatten.

Pokémon Sun en Pokémon Moon verschijnen op 23 november voor de Nintendo 3DS. Staan de games hoog op je verlanglijstje en ga je ook zeker de Pokémon Sun & Moon demo checken? Laat het weten in de comments!

Bron: Serebii

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch