Menu Premium

Speel met de Wraith in de Evolve Open Beta op de Xbox One

Karen Koch 09/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week donderdag begint de Evolve Open Beta voor de Xbox One. Dat wisten jullie natuurlijk al en daar zit een aantal van jullie ook hard op te wachten. Ook wisten jullie al van het nieuwe monster, de Wraith, die in Evolve zal zitten. Maar wisten jullie ook dat dit monster volgende week speelbaar zal zijn? Jazeker, speel met de Wraith in de Evolve Open Beta op de Xbox One vanaf 15 januari!

Als je Evolve nu alvast aanschaft, krijg je in de Open Beta volgende week direct toegang tot verschillende personages. Hier vallen onder andere de Wraith, Parnell, Abe, Caira en Cabot onder. Krijgt de rest van de gamers dan geen toegang tot deze personages? Vast wel, maar de mensen die de game al hebben gekocht krijgen vanaf de start van de beta al toegang tot deze nieuwe karakters. Daarnaast zullen dezelfde personages ook in de volledige game direct speelbaar zijn, wanneer deze uitkomt.

Geen zin om aan de beta mee te doen, maar wel zin in de game? Of juist nóg meer zin gekregen in de game na dit nieuws gelezen te hebben? Dan moet je nog een maandje wachten. Evolve komt 10 februari uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: 2K Games

Speel met de Wraith in de Evolve Open Beta op de Xbox One

Speel met de Wraith in de Evolve Open Beta op de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch