Menu Premium

Speel in Gamekings Studio als eerste Mario Kart 8!

Gamekings Redactie 29/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we één ontwikkelaar en uitgever moeten nageven dat ze keihard hameren op kwaliteitscontrole, dan is het Nintendo wel. Er komen maar weinig games uit de Japanse stal die geen plezier met zich meebrengen en de meeste series van Nintendo worden dan ook al jarenlang gretig gespeeld door fans. Het elfde deel in de Mario Kart serie verschijnt morgen pas, maar wij hebben ‘m al in Hoog Catharijne te Utrecht. Kom langs en speel in Gamekings Studio als eerste Mario Kart 8!

Om en nabij een jaar terug, tijdens de E3 2013, werd Mario Kart 8 officieel onthuld. De game was weliswaar al eerder genoemd in een Nintendo Direct presentatie, maar dat was het dan ook. Een jaar na dato is het voor ons dan eindelijk tijd om met Mario Kart 8 aan de slag te gaan. De Japanners kunnen de game vandaag uit de winkelschappen trekken, terwijl wij nog even moeten wachten tot morgen. Behalve als je gezellig naar Gamekings Studio komt, want daar hebben we de game al.

Het zou zomaar kunnen zijn dat Mario Kart 8 dé titel is die de Wii U nodig heeft. Nadat de Wii een kaskraker was, heeft de Wii U nog wat tegenvallende verkoopcijfers goed te maken. Mario Kart 8 is echter een van de games die bijna elke Nintendo-consolebezitter in huis haalt en vice versa kan het er ook voor zorgen dat vanaf nu meer Wii U’s over de toonbank gaan, puur om Mario Kart 8 te kunnen spelen.

Er is genoeg te doen bij Gamekings Studio, want naast het spelen van Mario Kart 8 kun je ook bij de livestream van Gamekings Studio Live aanwezig zijn. We hebben meerdere gasten, de uitslag van de Unity Workshop prijsvraag én we geven ook prijzen weg aan jou. Er is een prijsvraag voor Ubisoft’s laatste game én je kunt goodies in de wacht slepen met de Mario Kart 8 minicompetitie!

Speel in Gamekings Studio als eerste Mario Kart 8!

Speel in Gamekings Studio als eerste Mario Kart 8!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch