Menu Premium

Speel dit weekend Watch Dogs in Gamekings Studio!

Gamekings Redactie 23/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Alsof Gamekings Studio nog niet wreed genoeg was, doen we er nog even een schepje bovenop. Watch Dogs is namelijk dit weekend volledig speelbaar op meerdere pods in Gamekings Studio. We hebben als eerste en enige de PlayStation 4-versie staan. Dat wil je spelen. Dus kom zaterdag en zondag naar Hoog Catharijne te Utrecht en speel dit weekend Watch Dogs in Gamekings Studio!

We gaan dit weekend all-out met Watch Dogs, want naast dat de game volledig speelbaar is, kun je ook de bruutste Watch Dogs goodies winnen dit weekend. Door zaterdag of zondag vragen van je bekende Gamekings-presentatoren goed te beantwoorden over Watch Dogs, kun jij straks misschien wel naar huis gaan met te gekke Watch Dogs goodies. Hoe vet is dat?!

Watch Dogs is een mooie aanvulling op alles wat Gamekings Studio al te bieden heeft. Een van de toppers van het jaar mag dan natuurlijk niet ontbreken. De game die met zijn onthulling op de E3 van 2012 iedereen in het katzwijm deed vallen, weet tot en met de release op 27 mei nog steeds iedereen warm te krijgen. Het is ook niet zo gek. Een open wereld game met de mogelijkheid om alles te hacken in combinatie met een groots en meeslepend verhaal, doet tot de verbeelding spreken bij vele gamers. Bij Gamekings Studio krijg je nu de kans om als eerste Aidan Pierce onder je knoppen te hebben. Wacht niet langer en kom dit weekend langs!

Het Watch Dogs feest begint bij Gamekings Studio dus lekker vroeg. Zorg dat je er dit weekend bij bent en als een van de eerste Watch Dogs op de PlayStation 4 kunt spelen. We zien je zaterdag en zondag in Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht!

Speel dit weekend Watch Dogs in Gamekings Studio!

Speel dit weekend Watch Dogs in Gamekings Studio!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch