Menu Premium

Special Ops missies in Modern Warfare 3 DLC pakket

Gamekings Redactie 01/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de eerste twee losse maps, brengt Activision nu een echt DLC pakket van Call of Duty: Modern Warfare 3 op de markt voor Xbox Live.

Heb je Modern Warfare 3 al grijs gespeeld, en kun je niet wachten tot je jouw vrienden op nieuwe maps kan afknallen? Goed nieuws! Activision brengt in maart het eerste MW3 DLC pakket uit voor de Xbox 360. Op 20 maart, om precies te zijn, is de Content Collection #1 beschikbaar voor alle Xbox Live spelers. Het prijskaartje dat aan het digitale pakket hangt, is nog niet bekend.

In de Content Collection #1 zitten vier multiplayer maps, te weten Liberation, Piazza, Overwatch en Black Box. Daarnaast stopt Activision voor de eerste keer ook Special Ops missies in de DLC. Ben je een Premium Call of Duty: Elite lid? Dan heb je geluk, want dan heb je op 13 maart al toegang tot de twee nieuwe Special Ops missies en Black Box.

In Black Box kun je knallen, trollen en vechten rondom het wrak van Air Force One, dat is neergestort in een luxe wijk van Zuid-Californië. Hou je niet van het ‘hersenloos schieten’ op anderen en meer van werken naar een doel? Dan kom je flink aan je trekken met de nieuwe Special Ops missies Negotiator en Black Ice. Zoals de naam Negotiator al voorspelt, moet je hier met gijzelaars onderhandelen. Van Negotiator in India ga je naar een sneeuw overgoten diamantmijn in Black Ice. Het is de bedoeling dat je de diamantmijn infiltreert op een sneeuwscooter en explosieven weet te plaatsen om de activiteiten in de mijn stil te leggen.

Speel je Modern Warfare 3 niet op een Xbox 360, maar op de PC of PlayStation 3, dan moet je langer wachten. Microsoft houdt de MW3 DLC nog even vast voor de ‘eigen gebruikers’, voordat hij naar andere consoles komt. Zit jouw vinger al op de trekker voor deze nieuwe content?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch