Menu Premium

Sony werkt nauw samen met Bethesda voor PlayStation 3 Skyrim DLC

Gamekings Redactie 08/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony werkt nauw samen met Bethesda voor PlayStation 3 Skyrim DLC. Geen zorgen dus PlayStation 3 eigenaren en Skyrim fans, jullie zijn nog niet compleet in de steek gelaten. Vanwege technische problemen heeft Skyrim DLC de Sony console nog niet bereikt, maar Sony zegt dat het bedrijf er alles aan doet om ervoor te zorgen dat Bethesda de content naar de PS3 kan brengen.

Jammer genoeg zijn er nog geen beloftes gemaakt over hoe lang dat gaat duren. “We werken met al onze partners samen om te proberen het probleem op te lossen”, zegt Sony VP Adam Boyes. Volgens Boyes is er een groot en breed support team op de zaak gezet. Dit team werkt nauw samen met Bethesda.

“Natuurlijk wil ik dat alles altijd werkt voor iedereen. Ik kan geen beloftes maken over oplossingen of de tijdlijn, maar ik kan wel zeggen dat iedereen betrokken bij de zaak zijn best doet om het op te lossen.” Nou, je hoort het. Als we Adam mogen geloven, wordt er hard gewerkt om de content ook voor PlayStation 3 eigenaren beschikbaar te stellen. Laten we hopen dat het niet al te lang gaat duren.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch