Menu Premium

Sony Santa Monica teast een nieuwe God of War

Karim Shehata 02/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog maar een week voordat de E3 losbarst en tegenwoordig kunnen de verschillende ontwikkelaars en uitgevers bijna niet meer wachten. Zo weten we onder meer al dat Far Cry 4 eraan zit te komen en werd bijvoorbeeld ook Halo 5: Guardians uit de doeken gedaan voordat de 2014-editie van de E3 van start is gegaan. Nu kan ook een ontwikkelstudio van Sony niet nog een weekje wachten, want Sony Santa Monica teast een nieuwe God of War.

Dit doet de ontwikkelaar op Twitter. “De Goden hebben opnieuw gesproken, misschien zijn ze wel enthousiast voor de E3”, aldus de tweet van de Sony Santa Monica-studio. Dit soort tweets gooit de studio natuurlijk niet voor niets de wereld in en daarom is het nu alleen maar een kwestie van tijd totdat we kennis gaan maken met een nieuwe God of War-game. Waarschijnlijk zal de onthulling van deze game wel op zich laten wachten tot de E3-persconferentie van Sony, maar de verrassing is er zo natuurlijk wel een beetje af.

We gaan er natuurlijk van uit dat de God of War-franchise haar debuut gaat maken op de PlayStation 4, maar wanneer we het verleden induiken van deze populaire serie, hoeven we daar niet per se op te rekenen. De eerste God of War-game verscheen in 2005 voor de PlayStation 2 en ook deeltje twee verscheen op dat platform terwijl de PlayStation 3 al in de schappen lag. Uiteindelijk deed de serie pas in 2010 de PlayStation 3 aan, in de vorm van God of War III. Later verscheen God of War: Ascension nog voor datzelfde platform. Dus het zou ook best wel kunnen dat God of War gebruikt wordt om de PlayStation 3 eind dit jaar of begin volgend jaar nog even een dikke topper te geven. Stiekem hopen we echter allemaal op het PlayStation 4-debuut van God of War, toch?

Sony Santa Monica teast een nieuwe God of War

Sony Santa Monica teast een nieuwe God of War

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch