Menu Premium
Loading...

Sony opent E3-show goddelijk met God of War gameplay trailer

Duncan Israel 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Sony stipt op tijd begon met zijn persconferentie met prachtige live-muziek, waren de verwachtingen hooggespannen. Toch weet Sony deze verwachtingen nog te overstijgen, want Sony opent zijn E3-show goddelijk met een God of War gameplay trailer!

De trailer opent met een roodharig jongetje dat aan het spelen is met zijn poppetjes, terwijl vanuit het donker een nog donkerdere stem horen. Op het moment dat er een oudere Kratos vanuit de schaduw het beeld in stapt wordt het publiek en daarnaast waarschijnlijk iedereen die dit live zit te kijken helemaal gek. Tijdens deze gameplay trailer volgen we het jongetje en Kratos op hun pad door een, met sneeuw bedekt, bos. Terwijl de twee gewoon aan het jagen zijn, komen ze verschillende Noors mythologische wezens tegen.

Er is nog niet officieel bekendgemaakt hoe het jongetje en Kratos aan elkaar gerelateerd zijn, al lijkt het erop in deze trailer dat het wilde roodharige mannetje Kratos zijn zoon is. Dit is de eerste reveal trailer van de game, dus een release datum hoeven we nog niet te verwachten. Wat we wel weten, is dat veel mensen van deze gameplay trailer weggeblazen waren en dat Santa Monica Studios al aardig op weg is met deze fantastische game!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch