Menu Premium

Sony onthult de Driveclub Special Edition

Jeroen Wiersma 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuws blijft op de maandag voor de Gamescom binnenstromen en wederom betreft dit nieuws de racegame van Evolution Studios, namelijk Driveclub. Sony onthult de Driveclub Special Edition en laat zien wat er speciaal is aan deze editie.

Het aanschaffen van de Special Edition komt met een aantal leuke extra’s. De McLaren P1, Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series, Ferrari 458 Italia, Aston Martin v12 Vantage S en Alfa Romeo 4C, alle vijf met exclusief design, zijn direct toegankelijk voor gamers die deze Special Edition van Driveclub aanschaffen. Toegang tot deze scheurbakken zal deze gamers onvermijdelijk een voorsprong geven op de concurrentie die moeten beginnen met een iets eenvoudigere vierwieler. Verder zitten in de game twee exclusieve packs om je auto en club logo aan te passen, gaat het gepaard met wat fraaie artwork en krijg je ook twee echte vinyl stickers in het rood en wit van het Driveclub-logo. Deze zijn geschikt voor je laptop of console, maar misschien staan ze ook wel goed op je eigen wagen. Als je er op de snelweg eentje voorbij ziet racen met dat logo, weet je in ieder geval waar dat vandaan komt. Race er niet achteraan, maar pak ‘m online terug. Dat scheelt in de verkeersboetes!

Over twee kleine maandjes, op 8 oktober om precies te zijn, komt Driveclub exclusief uit voor de PlayStation 4. Biedt Driveclub genoeg om jouw racegame van dit jaar te worden?

Sony onthult de Driveclub Special Edition en laat zien wat er speciaal is aan deze editie.

Sony onthult de Driveclub Special Edition en laat zien wat er speciaal is aan deze editie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch