Menu Premium

Sony niet van plan om andere God of War-titels naar PS4 te brengen

Tim Koelen 23/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week vrijdag kondigde Sony Santa Monica aan dat er in juli een opgepoetste versie van God of War III uit gaat komen op de PlayStation 4. Aaron Kaufman van Sony Santa Monica gaf in de comments op PlayStation Blog antwoord op vragen van de God of War fans. Zo wist hij te vertellen dat zijn studio alleen van plan is om God of War III te remasteren voor de PS4.

Mensen die de overstap hebben gemaakt naar de PlayStation 4 krijgen dus niet de kans om oudere titels uit de God of War-serie te kunnen spelen. Het is nog niet duidelijk of er ooit wel wordt gewerkt aan remasters van de oudere titels, maar Kaufman verwacht dat dit niet zal gebeuren. Sony Santa Monica werkt daarnaast ook aan een nieuwe titel voor de PlayStation 4. Of dit een vervolg is op God of War III is nog onduidelijk. Na de gebeurtenissen van het derde deel binnen de franchise zou dat eigenlijk niet mogelijk kunnen zijn, maar er kan natuurlijk altijd naar een creatief excuus worden gezocht om nog een virtuele slachtpartij met Kratos in de hoofdrol uit te kunnen brengen.

God of War III Remastered verschijnt op 15 juli op de PlayStation 4, volledig in 1080p en 60 fps. Ga jij deze remaster checken? Laat het ons weten in de comments

Bron: PlayStation Blog US – via Destructoid

Sony niet van plan om andere God of War-titels naar PS4 te brengen

Sony niet van plan om andere God of War-titels naar PS4 te brengen

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch