Menu Premium

Sony kondigt Knack aan

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zin om een nieuwe IP te spelen op je PlayStation 4 als hij uitkomt? Dat kan, want Sony kondigt Knack aan. De eerste game die te zien was voor de PlayStation 4.

Iedereen zat er uiteraard op te wachten: naast de aankondiging van de PlayStation 4 hoopten we natuurlijk allemaal op wat nieuwe games te zien. Mark Cerney beet het spits af met de eerste nieuwe IP van de show: Knack. Naast de teaser is er niets uitgelegd, dus het volgende is allemaal uit de trailer gehaald:

Je zal met een mensenras spelen op een voorheen rustige planeet, die blijkbaar is overgenomen door Goblins. In de ‘resistance’ zit een groep die het direct gaat opnemen tegen de Goblins. Het team ziet er duidelijk uit als een class verdeling dus je kan co-op verwachten. De wetenschapper uit het team heeft een robotje uitgevonden: Knack. Knack kan blijkbaar door vijanden te doden, of resources te verzamelen (mogelijk) zichzelf groter en sterker maken. Je zal ook, door te streamen vanaf je PlayStation 4, de game kunnen spelen op je PS Vita.

Dit ziet er uit als een leuke nieuwe titel met een vrolijke en frisse (alhoewel niet helemaal next-gen) look en potentieel leuke mechanics met het robotje dat wel of niet een speelbaar karakter zal worden. Wat denk jij? Full retail of een PSN titel? Ga je hem volgen? Laat het weten in de comments.

Sony kondigt Knack aan

Sony kondigt Knack aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch