Menu Premium

Sony kondigt de PS Vita Heroes Mega Pack bundel aan

Karim Shehata 06/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rond de feestdagen vliegen de PlayStation 4 en de Xbox One hoogstwaarschijnlijk over de toonbank, maar ook voor de PS Vita is het zaak dat het de feestdagen goed doorkomt. De handheld van Sony is natuurlijk al een tijdje uit, maar wordt nu in het zonnetje gezet door middel van een nieuwe bundel. Deze maand ligt namelijk de PS Vita Heroes Mega Pack in de winkels!

Dit pakket bevat vijf games, een PlayStation Vita en een 8 GB memory card om deze games op kwijt te kunnen. Het pakket lijkt overigens gemaakt voor de gamer die fan is van de wat kleurrijkere games, want in dit pakket ga je Worms Revolution Extreme, Ratchet & Clank, Jak and Daxter, Lemmings Touch en LocoRoco terugvinden. De gamers die al een PS Vita bezitten worden ook niet vergeten, want het pakket met vijf games en de 8 GB memory card komt deze maand ook uit in een bundel zonder de handheld.

In Nederland verschijnt de PS Vita Heroes Mega Pack bundel op 19 november. Inwoners van het Verenigd Koninkrijk moeten nog twee dagen langer wachten op het pakket, want zij kunnen pas op 21 november aan de slag met deze nieuwe bundel.

Sony kondigt de PS Vita Heroes Mega Pack bundel aan

Sony kondigt de PS Vita Heroes Mega Pack bundel aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch