Menu Premium

Sony kondigt de DriveClub PlayStation 4 bundel aan voor Europa

Angelique Grift 08/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation 4 exclusive-racer DriveClub verschijnt in oktober van dit jaar. Ben je nog niet in het bezit van een PlayStation 4 en wil je deze game wel spelen, dan is de nieuwe bundel die Sony heeft aangekondigd misschien iets voor jou: Sony kondigt de DriveClub PlayStation 4 bundel aan voor Europa. Dit is nu het derde pakket dat Sony beschikbaar stelt.

Vandaag kondigde Sony de DriveClub-bundel aan op het officiële Europese PlayStation Blog. Naast deze game bevat de bundel uiteraard een PlaySation 4 console met één DualShock 4 controller. In deze game, gemaakt door ontwikkelaar Evolution Studios, gaat het vooral om veel racen met je vrienden en het delen van de belevingen. Je kunt een solo spel starten, maar je kunt als racer je ook bij een club voegen. Met je club kun je bonussen vrijspelen, andere teams uitdagen en jouw team kan ook uitgedaagd worden voor een vette race.

In het verleden is er veel gedoe geweest rondom DriveClub. Tijdens de onthulling van de PlayStation 4 in februari 2013 zagen we voor het eerst wat deze game allemaal te bieden had en het hoge woord werd gesproken dat we in datzelfde jaar nog aan de slag konden gaan met deze game. Ondertussen is de game meerdere malen uitgesteld en we kunnen nu helaas nog steeds niet scheuren. De afgelopen tijd roept Evolution Studios fanatiek wat voor features deze game wel niet heeft.  Zo werd er eerder trots geroepen dat de game zou gaan beschikken over een vorm van virtual reality, maar dit kwam niet van de grond en hiermee missen ze nu misschien wel hun unique selling point. Het is dus nog maar de vraag of DriveClub zo’n groot succes wordt. De game ziet er overigens wel erg lekker uit.

Volgens de ontwikkelaar maakt DriveClub perfect gebruik van de sharefunctie van de PlayStation 4 en de connectie naar de sociale media. Zo kun je gemakkelijk online spelen, vrienden uitnodigen en jouw races delen op het web. Nu maar hopen dat dit wel goed uitpakt voor de ontwikkelaar, want de eerste beelden die we van de game hebben gezien, zagen er namelijk veelbelovend uit. Vanaf 8 oktober is de game speelbaar op de PlayStation 4. Een specifieke datum voor de bundel is helaas nog niet vrijgegeven, maar de verwachting is dat de bundel ook vanaf die datum verkrijgbaar zal zijn.

Sony kondigt de DriveClub PlayStation 4 bundel aan voor Europa

Sony kondigt de DriveClub PlayStation 4 bundel aan voor Europa

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch