Menu Premium

Sonic tekening van PewDiePie kreeg absurd hoge biedingen

Hylke Haagsma 06/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat PewDiePie populair is wisten we al. Dat het design van Sonic in de nieuwste film niet perfect is wisten we ook al. Maar dat de combinatie van deze twee enorm veel geld zou kunnen opleveren? Dat wisten we nog niet.

Een ‘unieke’ Sonic tekening van PewDiePie

Er kwam zoveel ‘feedback’ op het design van de nieuwste versie van Sonic in de gelijknamige film dat de maker nu heeft toegezegd dat ze het uiterlijk van de blauwe egel gaan veranderen. Het vreemde uiterlijk van Sonic inspireerde Youtuber PewDiePie om een tekening te maken van het karakter. Een nogal unieke tekening wel te verstaan…

11.700 euro in 10 minuten en daarna meer dan 10 miljoen…

Binnen tien minuten was erĀ 11.700 euro geboden op de tekening, dit gebeurde op eBay. Deze bieding werd al snel verslagen door een bizar bod van meer dan 1 miljoen euro en niet lang daarna was er meer dan 10 miljoen euro geboden. Iets nadat dat laatste bod is gedaan, heeft PewDiePie de verkoop verwijderd van Ebay. PewDiePie heeft geen reden gegeven voor het verwijderen van de veiling maar het lijkt erop dat een grap uit de hand is gelopen.

Het zou natuurlijk kunnen dat het bod van meer dan 10 miljoen euro een grapje was. Maar het zou ook zomaar eens kunnen dat de tekening een uniek collectors item aan het worden was… PewdiePie is een gigantisch grote Youtuber. Momenteel is hij wel weer de tweede grootste Youtuber van de wereld, omdat T-Series hem weer heeft ingehaald.

Wat vinden jullie van dit bizarre nieuws? Begrijpen jullie dat mensen hoge biedingen uitbrengen op een tekening van PewDiePie? Of gaat dit veel te ver? Laat het ons weten in de comments en bekijk hieronder vooral nog even de, eehm ja, unieke tekening. Kun jij ook zo goed tekenen?

 

PewDiePie Sonic

Wij krijgen niet zoveel voor zo’n tekening hoor…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch