Menu Premium

Sonic Frontiers releasedate gelekt door een kleine oopsie

Dansky 23/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kan zo snel zijn als Sonic maar zelfs wij betwijfelen of Sonic sneller is dan het internet. Door een foutje van iemand bij Sega is de releasedate voor de nieuwe Sonic Frontiers bekend. Sonic Frontiers zou volgens vriend Geoff Keighly vanavond een world premiere new look en nieuwtje krijgen. Schijnbaar was iemand Geoff iets te snel af.

Sonic Frontiers zou 15 november uitkomen volgens geruchten

Het is niet het eerste gerucht wat over de nieuwe Sonic uitkomt. Sterker nog: het is het zoveelste gerucht. Misschien wou Sega iedereen een loer draaien door gewoon heel vaak een bepaalde datum te communiceren naar hun partners zodat dit gelekt kon worden. Als het vaker wordt gezegd dan moet het wel waar zijn, toch? In eerste instantie kwam het Twitter account van Playstation Game Size met het nieuwtje. En dat al in december 2021.

Ze waarschuwen voor een placeholder en speculaas. Het kwam toch iets dichterbij waarheid toen er uiteindelijk via een Taiwanese website het volgende naar buiten kwam:

Taiwanese website spoiled ‘releasedate’

Je hoeft geen Taiwanees te kunnen lezen om de cijfers 2022, 11 en 15 te herkennen. En gezien er geen 15e maand is moest dit dus wel 15 november 2022 zijn. Recht in lijn met Playstation Game Size.

Sonic Frontiers komt een week eerder

Maar dat alles bleek een rookscherm. Een afleidingsmanoeuvre. Een oudhollandse loer. Een streek. Een list. Misschien wel een poets! Er is in Japan al maanden een commercial op tv te zien over de nieuwe Sonic game. En die was nu ook nog even naar YouTube geüpload zodat je, tussen de reclames door, nog meer kan kijken naar het pracht. Maar helaas was dit eentje waarin de releasedate te zien was: 8 november 2022. Een week eerder dan verwacht! De video is natuurlijk zo snel als een bepaalde blauwe egel er vanaf gehaald maar niet voordat het internet er al mee aan de haal ging. Of het nu de 8e of de 15e wordt, het móét wel november worden… toch?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch