Menu Premium

Sommige Amiibo-figuren keren mogelijk niet meer terug

Karen Koch 08/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij alle Amiibo-figuurtjes al aangeschaft? Deze replica’s van bekende en geliefde karakters worden op het moment nog voornamelijk gebruikt om games als Super Smash Bros. voor de Wii U te spelen, maar zullen in de toekomst met meerdere games te gebruiken zijn. Tenminste, als je de figuurtjes tijdig in huis weet te halen. Sommige Amiibo-figuren keren mogelijk niet meer terug, aldus een Canadese gamewinkel.

Nintendo wilde zelf vrij weinig kwijt over dit gerucht. Op vragen over de stop van productie van sommige figuren antwoordde het bedrijf simpelweg dat een aantal figuurtjes altijd beschikbaar zal zijn en blijven, maar dat er rekening moet worden gehouden met de ruimte die winkels kunnen bieden aan de Amiibo. Als je nog een Mario of een Link in huis wilt halen, zit je dus wel goed. Het gerucht over de productiestop betreft echter Amiibo zoals de Villager, de Wii Fit Trainer en Marth. Nintendo wilde niet direct zeggen of deze Amiibo niet meer terug keren, maar zei in een reactie tegen Kotaku dat sommige figuren hoogstwaarschijnlijk niet meer terugkeren. De Canadese gamewinkel Video Games Plus zegt echter zeker te weten dat deze Amiibo’s niet meer in productie gaan en dus niet meer terug gaan keren in de schappen.

Gaan deze figuren écht zo snel na de lancering al de productlijn uit, of is dit gewoon een typisch gevalletje onrust zaaien? We zullen het vanzelf merken. Als we over een paar maanden nergens meer Villagers of Marths in de winkels zien liggen, hebben we meteen ons antwoord.

Bron: Kotaku

 

Sommige Amiibo-figuren keren mogelijk niet meer terug

Sommige Amiibo-figuren keren mogelijk niet meer terug

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch