Menu Premium

SOE kondigt de EverQuest: The Darkened Sea expansion aan

Karen Koch 15/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook al heb je het nog nooit gespeeld, de kans is groot dat je de naam EverQuest wel eens voorbij hebt horen komen. Dat is niet zo verwonderlijk, want de game draait al sinds 1999 mee in de game-industrie. Ondanks dat de MMORPG dus al vijftien jaar oud is, is het nog steeds erg populair. Dat is ook te merken aan de enorme hoeveelheid expansions die de game heeft gekregen. Nog steeds is de ontwikkelaar niet klaar met de game, want SOE kondigt de EverQuest: The Darkened Sea expansion aan.

Voor de mensen die thuis mee aan het tellen zijn: dit is de 21e expansion van EverQuest. Een behoorlijk respectabel nummer dus. Deze expansion zal vanaf 28 oktober beschikbaar zijn voor de mensen die een subscription op de game hebben. Vanaf 11 november zullen ook de gratis accounts toegang krijgen tot deze nieuwe content.

Mensen die EverQuest spelen moeten bij de naam The Darkened Sea misschien wel terugdenken aan een andere expansion, namelijk The Buried Sea uit 2007. Dat kan kloppen, want deze nieuwe expansion is hier een homage aan. Er zullen acht zones in The Darkened Sea speelbaar zijn, inclusief een eiland met dinosaurussen, voor het geval Jurassic Park je niet genoeg heeft afgeschrokken. Naast de nieuwe content zal ook de level cap worden verhoogd naar 105 en zal het makkelijker worden om je inventory schoon te houden. Voordat de DLC eraan komt, zullen er ook een aantal updates gedaan worden zodat je je eigen robes kan ontwerpen en wordt het looting systeem vernieuwd.

SOE kondigt de EverQuest: The Darkened Sea expansion aan

SOE kondigt de EverQuest: The Darkened Sea expansion aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch