Menu Premium
Loading...

SNOW PS4 Announcement Trailer

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de zomermaanden nog volop aan de gang zijn, houdt Poppermost Productions niet tegen van een toch lekker een winterse game naar buiten te brengen. De SNOW PS4 Announcement Trailer is vandaag de deur uitgedaan en dat betekent dat de winter binnenkort naar Sony’s bakbeest komt.

SNOW is voorlopig alleen nog beschikbaar voor testers en de grondleggers van de game, maar de website wordt gelukkig goed bijgehouden zodat ook de consument weet wat er aan de hand is. De game wordt ontwikkeld door een klein team dat pas sinds kort uit negen man bestaat en voorheen werkten er nog minder mensen aan deze game. SNOW is een game die – je raadt het al – plaatsvindt in de sneeuw! In de SNOW PS4 Announcement Trailer zijn alleen ski’s te bespeuren, dus er is een grote kans dat het uiteindelijke product ook ski-only gaat worden.

In de trailer zien we een grote, uitgestrekte omgeving, vol van sneeuw waar nog geen mens overheen is gereden of gewandeld. Rustgevende muziek op de achtergrond met hier en daar een half-pipe en niet te vergeten: een skiër die in slow-motion flips en twists in de lucht doet, het is allemaal te zien. De SNOW PS4 Announcement Trailer doet in ieder geval goed zijn best om een gevoel van rust, vrijheid en frisse lucht over te brengen.

Hoe lang we nog moeten wachten op de winter die SNOW met zich meebrengt, is niet bekend, want voorlopig is de game alleen voor de PlayStation 4 aangekondigd. Of hier nog verandering inkomt zal na verloop van tijd wel duidelijk worden.

SNOW PS4 Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch