Menu Premium

Skyrim: Dragonborn DLC is bevestigd voor de PlayStation 3 in 2013

Gamekings Redactie 03/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skyrim-spelers op de console van Sony mogen binnenkort eindelijk hun Skyrim-schijfje afstoffen, want Skyrim: Dragonborn DLC is bevestigd voor de PlayStation 3 in 2013. Hetzelfde geldt voor de PC-versie.

Xbox 360-gamers mogen morgen al aan de slag met de uitbreiding. “We zijn minder dan 24 uur verwijderd van het uitbrengen van Skyrim’s volgende uitbreiding Dragonborn op Xbox Live”, laat de uitgever weten op de Bethesda Blog. Bethesda lijkt groots uit te pakken met de komende DLC, want daarnaast wordt het volgende gemeld: “Het is één van onze meest ambitieuze add-ons ooit en we zijn enthousiast om iedereen het te laten spelen.” Inderdaad, iedereen krijgt uiteindelijk de kans om Skyrim: Dragonborn te checken.

PS3 gamers kregen heel wat teleurstelling te verduren toen Bethesda de twee vorige add-ons, Dawnguard en Hearthfire, van ze onthield. Dit vanwege technische moeilijkheden, althans volgens de ontwikkelaar. Het is zeker geen wonder dat Bethesda toentertijd alle haat vanuit de Sony hoek over zich heen kreeg.

Om zich deze keer van een razende menigte PS3-gamers met fakkels en hooivorken veilig te stellen, brengt Bethesda de volgende DLC toch echt netjes uit op de PlayStation 3. “We zijn ook blij om te melden dat Dragonborn beschikbaar zal zijn op de PS3 en PC begin volgend jaar”.

Maar goed, dan blijven de Sony-liefhebbers nog altijd verwijderd van Dawnguard en Hearthfire. Het is nog steeds niet zeker wanneer die twee uitbreidingen zullen verschijnen op de console van Sony, en of ze überhaupt wel het levenslicht zien op PSN. Daarvoor kunnen we vooralsnog alleen maar duimen.

Skyrim: Dragonborn DLC is bevestigd voor de PlayStation 3 in 2013

Skyrim: Dragonborn DLC is bevestigd voor de PlayStation 3 in 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch