Menu Premium

Skyrim DLC Dawnguard groter dan Fallout 3 DLC

Gamekings Redactie 15/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dawnguard, de eerste downloadable content voor The Elder Scrolls V: Skryim, is groter dan alles wat Bethesda voor Fallout 3 DLC heeft geproduceerd. Lead artist Matt Carofano heeft echter wel laten weten dat de DLC kleiner is dan downloadable content van Oblivion.

Carofano zegt dat Dawnguard ongeveer 10 tot 20 uur aan gameplay bevat, ongeveer net zo groot als één van de originele guild-storylines. Het wordt niet de grootste uitbreiding ooit die Bethesda heeft voorgeschoteld, omdat de DLC Shivering Isles van Oblivion groter was, maar het wordt wellicht de meest langverwachte en toonaangevende. Volgens Carofano gaan ze met de Dawnguard meer de diepte in en moet het daadwerkelijk iets nieuws toevoegen.

Ben je een eigenaar van een Xbox 360? Dan heb je stinkende mazzel, want de DLC verschijnt voor jou al op 26 juni en dat is nog maar 11 nachtjes slapen! Dawnguard zal dan voor 30 dagen exclusief voor de Xbox 360 te downloaden zijn, voordat die op de PC en PlayStation 3 verschijnt.

De eerste Skyrim DLC, en hopelijk niet de laatste, vertelt een verhaal over vampiers die je een monsterlijke transformatie laten ondergaan en de Dawnguard die deze bloedzuigers onder de grond willen stoppen. Bij welke van deze twee nieuwe facties ga jij je aansluiten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch