Menu Premium

Skyrim Dawnguard geteast

Gamekings Redactie 01/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda heeft op hun Bethesda Blog een afbeelding geplaatst dat hint naar de nieuwe DLC voor The Elder Scrolls V Skyrim: Dawnguard.

Onder de afbeelding staat dat Dawnguard in de zomer voor de Xbox 360 verschijnt en dat we op de E3 meer zullen horen over deze DLC. Gisteren werd al laten weten dat we vandaag nieuws zouden ontvangen over de aankomende DLC. “Be on the lookout for the first DLC info tomorrow” aldus het twitter account van The Elder Scrolls. Pete Hines van Bethesda voegde daar wel aan toe: “A tidbit of info, not a complete load of info.” Daar is niets over gelogen, want ondanks dat we nu eindelijk een naam hebben, weten we nog steeds niks.

Maar dat was nog niet al het Skyrim nieuws voor vandaag, want de Kinect patch voor Skyrim is nu beschikbaar. De Kinect patch zorgt ervoor dat je met wel 200 verschillende voice commands tegen je televisie kan schreeuwen. Zo kun je followers bevelen geven, door je items navigeren, handelen, de kaart gebruiken en door het skill menu navigeren. Het mooiste aan de update is natuurlijk het gebruik van de shouts via Kinect. Je krijgt de mogelijkheid om ze in het Engels te bléren en in ‘Dragonspeech’. Zodoende kun je lekker losgaan in je woonkamer.

Wie ga jij erbij naaien door tijdens een wandeling door Whiterun ineens ‘Fus Ro Dah!’ te roepen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch