Menu Premium
Loading...

Skylanders viert de twintigste verjaardag van Crash Bandicoot

Jeroen Wiersma 12/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skylanders, voor leken bekend als die poppetjes waar je over struikelt wanneer je op bezoek bent bij je kleine neefje, en voor anderen als een vette innovatie die een brug wist te slaan tussen de speelgoed- en gamemarkt. Het zesde deel zit er inmiddels aan te komen en daarom wordt een eerbetoon gegeven aan ’s werelds meest bekende buideldas. Skylanders viert de twintigste verjaardag van Crash Bandicoot.

De Electronic Entertainment Expo van 1996. De tweede E3 uit de geschiedenis en de eerste die zich afspeelde in Los Angeles. Daar was het dat het publiek voor het eerste kennis maakte met Crash Bandicoot. Twintig jaar later rent, springt en draait hij nog net zo energiek als in die goeie ouwe tijd zoals je kunt zien in de trailer. Het level dat als eerbetoon is toegevoegd aan Skylanders Imaginators heet Thumpin’ Wumpa Islands. Als je goed kijkt zie je twintig dingen die op en top Crash Bandicoot zijn en waardoor het ook echt als Crash Bandicoot moet voelen wanneer je Crash straks op de portal zet.

Skylanders Imaginators verschijnt op 14 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Xbox One en Xbox 360. Het nieuwe element in deze game is het zelf ontwerpen van speelbare personages. Door te spelen verzamel je steeds meer onderdelen, waardoor je ook steeds meer opties hebt om je ideale Skylander samen te stellen. Welke Crash Bandicoot game heb jij vroeger nog gespeeld?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch