Menu Premium
Loading...

Skate vanaf de redactie over Firstlook

Gamekings Redactie 04/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Richard ‘Skate’ Simon is al de hele week zenuwachtig voor dit weekend. Dat is hij niet vanwege alle toffe, speelbare games of de nieuwste hardware die nog niet eens uit is en zelfs niet omdat hij bang is rode wangetjes te krijgen als hij met een schaars geklede boothbabe praat. Nee, onze Skate heeft knikkende knieën vanwege een heel ander grote mannen probleem: hij is net als vorig jaar de host van het hoofdpodium op Firstlook. Hoe hij daar tegenaan kijkt, vertelt Skate vanaf de redactie over Firstlook.

Daarnaast heeft Skate een ander probleem dat voortkomt uit zijn ambities het hoofdpodium het gehele weekend te hosten. Net als Dennis en Martin die je respectievelijk gister en eergister al in een redactievideo langs zag komen, heeft ook Skate zo zijn games waar hij naar uitkijkt. Waar hij niet aan dacht toen hij ‘ja’ zei op de vraag of hij presentator wil zijn op de grootste gamebeurs van de Benelux, is dat hij daardoor vrijwel geen vrije tijd heeft. Enigszins overdreven denkt hij dat hij slechts een klein kwartiertje pauze heeft gedurende het hele weekend. Dat is onzin natuurlijk: hij heeft een kwartiertje pauze per dag. Hoe dan ook, Skate moet efficiënt omgaan met het kleine beetje tijd dat hij voor zichzelf heeft als hij het podium afstapt. Check in Skate vanaf de redactie over Firstlook welke games hij prioriteit geeft en hoe hij denkt zijn dierbare tijd in te gaan delen. Waar hij alleen nog niet aan gedacht heeft, is dat hij dit weekend ook moet eten en waarschijnlijk ook wel even op de pot moet zitten. Boris heeft het beter aangepakt, waar Skate toch even het één en ander over kwijt wil.

Laten we Skate helpen. Als jij maar een kwartiertje per dag de tijd hebt op Firstlook, wat zijn voor jou dan stands of games die je per se moet checken? Ga je voor games, babes of merchandise?Skate vanaf de redactie over Firstlook

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch