Menu Premium
Loading...

Skate over zijn Black Ops 2 48-uurs Prestige Challenge

Gamekings Redactie 13/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dé shooterman van de redactie heeft het er al even over gehad in de review van Call of Duty: Black Ops 2, maar nu gaat hij toch echt de uitdaging aan. Hij gaat proberen in achtenveertig uur tijd te prestigen. Gaat hem dat lukken? Hij weidt er in ieder geval even over uit in het “Skate over zijn Black Ops 2 48-uurs Prestige Challenge” redactie-item.

Black Ops 2 is uit! Miljoenen gamers van alle leeftijden gaan helemaal kapot op de multiplayer. En onze veertig jaar oude shooterveteraan gaat een heuse uitdaging aan. De Call of Duty: Black Ops 2 48-uurs Prestige Challenge welteverstaan. En terwijl deze epische gebeurtenis plaatsvindt, kun je hem ook nog eens het hemd van het lijf vragen via Twitter (@SkateGK).

Er is een aantal vernieuwingen aangebracht, waaronder Pick 10 dat je onder andere meer keuzemogelijkheden en vrijheden geeft om je perks en attachments op je wapens te zetten. Daarnaast wordt er nu ook een grotere focus op e-Sports gelegd, en kun je met je team in een heuse League aan de slag, waarbij je aan het eind van het seizoen kunt promoveren, maar ook degraderen als je team uit n00bs bestaat. Maar of deze en de vele andere vernieuwingen de game ook daadwerkelijk ten goede komen…

Vanuit de community beginnen er online steeds meer meningen geventileerd te worden. De ene speler vindt de multiplayer te gek, terwijl de andere zichzelf kapot ergert aan rare spawnpoints, de afwezigheid van dedicated servers op PC, etc. En ook al heb je om een goede, gefundeerde mening te kunnen vormen over de online multiplayer van dit soort games eigenlijk minimaal een paar weken nodig, zal Skate gedurende de komende 48 uur zijn uiterste best doen om deze multiplayer compleet binnenstebuiten te keren en zijn expertise op jullie los te laten. Kijk dus snel het “Skate over zijn Black Ops 2 48-uurs Prestige Challenge” redactie-item.

Skate's Black Ops 2 48-uurs Prestige Challenge

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch