Menu Premium

Silver leden krijgen free trial voor World of Tanks Xbox 360

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Silver leden krijgen free trial voor World of Tanks Xbox 360 maakt ontwikkelaar Wargaming bekend. De game World of Tanks zal free-to-play worden voor Xbox Live Gold members, maar dit keer krijgen de Silver leden ook iets extra.

In de PC-versie van de game moeten spelers met echt geld een premium account voor de game kopen. Dit was vanwege de regels van Microsoft niet mogelijk om toe te passen op de Xbox Live versie. Als alternatief heeft Wargaming besloten om met echt geld gold te kunnen kopen in de game. Zo kun je tegen betaling je tank upgraden om zo de vijand een even te laten zien wie er de baas is.

Normaal gesproken krijgen de Silver leden van Xbox Live vrij weinig. Het zijn immers geen betalende leden. Door Silver leden een tijdelijke trial aan te bieden hoopt Microsoft er waarschijnlijk op dat het laatste handje Silver leden overstappen naar een Xbox Live Gold lidmaatschap.

Het gebeurd niet vaak dat er met echt geld op deze manier gold kan worden gekocht in een Xbox Live game en men heeft dus vrij weinig ervaring of dit daadwerkelijk wel werkt. Wargaming zegt de oplossing te hebben. Tijdens de Beta zal er gold te koop zijn om hiermee je tanks te upgraden. Er zal echter geen geld worden afgeschreven. Met deze test hopen Microsoft en Wargaming het in-game aankopen te perfectioneren. Geen paniek, want zodra World of Tanks echt de lucht in gaat zullen alle aankopen weer gereset worden.

Wargaming probeert om nog even het onderste uit de kan te halen door je Gold te laten kopen en voor Microsoft is het een goede manier om eventuele nieuwe koopfunctie voor de Xbox One te testen.

Vind jij het een goede actie Silver leden op deze manier lekker te maken naar Gold over te stappen, of wordt hier geprobeerd het laatste beetje geld uit de Xbox Live gebruikers te knijpen?

Silver leden krijgen free trial voor World of Tanks Xbox 360

Silver leden krijgen free trial voor World of Tanks Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch