Menu Premium

Shovel Knight komt naar de Nintendo Switch, krijgt een volledig andere prijsstructuur

Maarten van Steijn 12/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is officieel bevestigd: Shovel Knight komt naar de Nintendo Switch! De game, van Yacht Club Games, gaat deze lente niet alleen voor de Nintendo Switch uitkomen, maar ook voor de PS4, Xbox One en PC. Wel gaat er een hele andere prijsstructuur komen.

Er zijn verschillende opties mogelijk. Zo kan je ervoor kiezen Shovel Knight te halen, om vervolgens de Stand-Alone Campaign DLC’s aan te schaffen. Een andere optie is om de Shovel Knight: Treasure Trove bundel binnen te slepen, waardoor je alle extra content voor de game ook toegeworpen krijgt. Mocht je tot slot al de trotse eigenaar zijn van deze game, dan zal je middels een update automatisch de extra content verkrijgen.

Shovel Knight is een 2D side-scrolling platform game, uitgebracht in juni 2014 voor de Wii U en PC – een jaar later in april volgde een port naar de Playstation 3, PS4, PS Vita en Xbox One. Het doel van deze game is het zoeken naar schatten, terwijl je ondertussen gesloopt dreigt te worden door the Order of No Quarter. De game heeft destijds onder anderen een prijs gewonnen voor The Game Award for Best Independent Game.

Was jij dit pareltje al uit het oog verloren en kijk je er al naar uit deze game dit voorjaar nog op de Nintendo Switch te spelen? Of vind jij de nieuwe prijsstructuur maar een hoop gedoe? Laat het achter in de reacties!

Bron: eurogamer.net 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch