Menu Premium

Shadow Realms zal zwaar leunen op community feedback

Karen Koch 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het enorme fan event van Shadow Realms gisteren heeft BioWare al een flinke lading aan initiële feedback op de game gekregen. Voornamelijk mensen die genieten van de game, maar zodra er tests gaan worden gedraaid wil de ontwikkelaar graag dat de gamers hun eerlijk vertellen wat ze van de game vinden. Shadow Realms zal zwaar leunen op community feedback en BioWare zal deze feedback ook gebruiken om de game-ervaring zo optimaal mogelijk te maken voor iedereen.

Voordat Shadow Realms in de winkels komt te liggen, worden er wat alpha-tests gedaan, gevolgd door een bèta, en eerste alpha begint volgende maand al. Ze willen hiervoor ook echt mensen hebben die de game willen spelen en de game willen zien slagen. BioWare is namelijk op zoek naar zowel data als meningen van gamers, zodat ze uiteindelijk een product kunnen leveren dat een groot succes wordt.

Omdat alles van de game nog in een vroege fase zit, is het voor BioWare nog goed mogelijk om aanpassingen te doen. Ze willen namelijk een hele hoop verschillende dingen combineren, zonder dat het geforceerd voelt. Mocht alles lopen volgens plan, dan wordt Shadow Realms een game met een verhaalvertelling zoals we van BioWare kennen; een gebalanceerde 4 Vs. 1 co-op gameplay tegen een dungeon master en een regelmatige toevoer van gamecontent dat televisie-achtige kwaliteiten moet hebben. Een hele uitdaging, maar zowel BioWare als de mensen die de demo hebben gespeeld lijken er vertrouwen in te hebben.

Zoals gezegd, wil BioWare eerst een aantal alpha-tests doen voordat ze de volgende stap nemen. Ze hopen vroeg in 2015 echter wel de bèta open te kunnen gooien, maar dat ligt eraan of ze de game “af” genoeg vinden. Voorlopig staat alleen een PC-versie van de game op de planning, welke hopelijk volgend jaar ook in de winkel te vinden is.

Shadow Realms zal zwaar leunen op community feedback

Shadow Realms zal zwaar leunen op community feedback

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch