Menu Premium

Screenshots van Copernicus opgedoken

Gamekings Redactie 30/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn screenshots op internet geplaatst van MMO Copernicus door Curt Schilling, baas van 38 Studios. De ontwikkelaar van onder andere Kingdoms of Amalur heeft het gehele portfolio in de prullenbak moeten gooien, maar dit weerhield ze er niet van om toch wat van Copernicus te delen met je.

Het lijkt er op dat de game toch al een behoorlijke tijd in productie was, aan de screens te zien op Schilling’s Facebook pagina.

De MMO speelt zich af in dezelfde wereld als Amalur, waar Curt over heeft gezegd dat het “The most magical, breathtaking and awe inspiring world ever created” is. Lekker om zoiets over je eigen werk te zeggen, maar misschien niet helemaal vergezocht. Wat vind jij van het universum van Amalur?

Overigens ziet het er (voorlopig) niet naar uit dat Copernicus echt het daglicht gaat zien, tenzij de projecten worden overgenomen van 38 Studios door een ander bedrijf. In eerdere berichten is al bekend geworden dat de ontwikkelaar van Kingdoms of Amalur, waar overigens ook een vervolg van in de maak was, geen geld meer had en al het personeel de laan uit heeft gestuurd.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch