Menu Premium

Screenshots van Beyond Good and Evil 2 duiken op

Gamekings Redactie 19/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op All Games Beta zijn een aantal screenshots opgedoken die vermoedelijk van Beyond Good and Evil 2 zijn.

Inderdaad, Beyond Good and Evil 2. Doet die naam nog een belletje bij je rinkelen? Je zou in ieder geval bijna kunnen zeggen dat het vervolg in de maak op Ubisoft’s cult hit, zo goed als vergeten is door de meeste gamers. Het is namelijk, al sinds de aankondiging van de titel in 2008, erg stil gebleven rondom het project, afgezien van een kleine mededeling hier en daar. Van concrete details over Beyond Good and Evil 2 is echter geen sprake geweest.

Vorige week verscheen daarentegen een in-game screenshot op website All Games Beta, waarvan verdacht wordt dat het om een plaatje uit Beyond Good and Evil 2 gaat. Vandaag zijn er nog een paar soortgelijke screenshots opgedoken op diezelfde site. We weten overigens niet zeker of deze plaatjes wel ‘the real deal’ zijn.

Wat we wel weten is dat de game op de next-gen consoles zal moeten verschijnen. Dat heeft Michel Ancel, geestelijk vader van de game, namelijk eerder laten weten. Echt revolutionair zien de graphics er op de onderstaande screenshots niet uit, dus we kunnen er ook vanuit gaan dat we hier te maken hebben met inmiddels verouderde beelden van een vroege build.

Check en oordeel zelf:

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch