Menu Premium

Scott Pilgrim vs. The World multiplayer DLC achievements zijn gespot

Gamekings Redactie 22/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Scott Pilgrim vs. The World: The Game is, zoals de naam doet vermoeden, een game gebaseerd op Scott Pilgrim vs. The World. De game is gebaseerd op de gelijknamige strip waarin Scott Pilgrim verliefd wordt en vervolgens het avontuur van zijn leven beleeft. In de in 2010 uitgekomen game kon je in 2D al gemene exen tot moes slaan met je basgitaar, maar misschien kan dit binnenkort ook online, want de Scott Pilgrim vs. The World multiplayer DLC achievements zijn gespot.

Scott Pilgrim is ooit begonnen als een serie stripboeken waarin de Canadese nietsnut een beetje op zijn basgitaar speelt, totdat hij verliefd wordt en zijn hele wereld op z’n kop staat. De stripboeken sloegen aan en Hollywood besloot dat ze ook maar eens wat geld uit de serie moesten trekken. Zo gezegd, zo gedaan en niet veel later was daar de film: Scott Pilgrim vs. The World. Een game kon niet uitblijven en een maand na de film kon je via Xbox Live Arcade en PlayStation Network, offline 8- en 16 bit NPC’s het leven zuur maken.

Hoewel er wel over werd gesproken, bleef een multiplayer mode echter uit en deze leek ook niet meer te komen. Nu, bijna tweeëneenhalf jaar, later zijn er Scott Pilgrim vs. The World multiplayer DLC achievements gespot en is er een flinke kans dat jij binnenkort ook online overly-attached-ex-boyfriends K.O. mag meppen.

De volgende achievements zijn gevonden:

-Wallace The Novice – Speel je eerste online match in de Scott Pilgrim Online Multiplayer (10GP)
-Everybody Wants To Play – Speel online minstens één keer met elk karakter (10GP)
-And… It’s a Wrap – Speel de game uit met Wallace Wells (10GP)
-Wallaciraptor – Sla 200 vijanden knockout in de online mode (20GP)

Zit jij nog te wachten op een multiplayer mode? Of geloof je het wel na zes stripboeken, een film en de single-player van de game?

Scott Pilgrim vs. The World multiplayer DLC achievements zijn gespot

Scott Pilgrim vs. The World multiplayer DLC achievements zijn gespot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch