Menu Premium

Scott Pilgrim krijgt multiplayer DLC

Gamekings Redactie 08/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Scott Pilgrim krijgt multiplayer DLC. Eindelijk, het heeft tot twee jaar na de release geduurd, maar vanaf 19 augustus kan je op XBLA deze content downloaden. Er is weinig over bekend behalve de titel: Scott Pilgrim: Online Multiplayer + Wallace Pack. De oplettende lezer zal waarschijnlijk al doorhebben dat er dus een multiplayer modus inzit, en gezien de naam Wallace, ziet het er naar uit dat je kan spelen als Scott zijn cynische gay huisgenoot Wallace.

Voor diegene die Scott Pilgrim niet kent, het is ooit begonnen als een korte komische stripserie over de 23 jarige Canadees Scott, die verliefd wordt op Ramona Flowers. Om met haar te daten moet hij haar zeven kwaadaardige exen verslaan. Het verhaal wordt uitgelegd in nostalgische 8-bit-fighter-scroller-stijl en zit vol verwijzingen naar games van ye olden days.

In 2010 is er ook een film van uitgekomen, waarin ze trouw zijn gebleven aan de 8-bit game stijl dankzij een mix van live-action, CG en 8-bit sound effects. Als je alle humoristische game verwijzingen in de film kunt spotten, mag je jezelf übergame nerd noemen. En ben je waarschijnlijk tussen de 25 en 30 jaar oud.

Je moet dus nog even wachten tot 19 augustus om de Scott Pilgrim: Online Multiplayer + Wallace Pack te kunnen downloaden. Er is nog niets bekend over een PSN release, maar we gaan ervan uit dat die er ook gewoon aankomt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch