Menu Premium
Loading...

Saints Row IV: The Wheels of the Spaceship Go Round and Round trailer

Gamekings Redactie 13/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Holy moly, wat wordt deze game een verzameling van de meest gekke dingen die je kunt bedenken. Voor de één gaat het veel te ver, de ander kan er geen genoeg van krijgen. De beste manier om een game te leren kennen, is ontwikkelaars erover horen praten en dat is dan ook precies wat er gebeurt in de Saints Row IV: The Wheels of the Spaceship Go Round and Round trailer.

Het is nog maar tien nachtjes slapen en dan kan het feest dat Saints Row IV heet beginnen. Net zoals in de vorige delen sta je in de schoenen van de leider van de 3rd Street Saints, wie ondertussen meer bezig is met de wereld redden dan z’n eigen stad schoonhouden van concurrerende criminaliteit. Als president van de Verenigde Staten van Amerika heb je opeens te maken met een groot probleem. Buitenaardse wezens hebben het lef om jouw stad, Steelport, binnen te dringen en te claimen. Met aardse wapens red je het niet om ze een kopje kleiner te maken, dus wordt er grof geschud bijgehaald om er een stokje voor te steken. Ontwikkelaar Deep Silver heeft zelfs een aangepaste versie van Saints Row IV moeten maken, omdat de game niet overal uitgebracht mocht worden.  Boosdoener hiervan was een missie en de ‘Alien Anal Probe’, een wapen welke in het achterste van buitenaardse wezens gestoken moet worden om ze een lesje te leren. Als het werkt, werkt het… toch?

Zoals je natuurlijk allang al uitgerekend had, komt Saints Row IV uit op 23 augustus. De consoles waarvoor de game uitkomt, zijn de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Mocht je nog twijfelen of Saints Row IV supertof of superkut wordt, is de Saints Row IV: The Wheels of the Spaceship Go Round and Round trailer kijken een ontzettend goed idee!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch