Menu Premium

Saints Row 4 verschijnt op CV

Gamekings Redactie 17/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is niet de eerste keer dat er gametitels, die nog niet eens officieel aangekondigd zijn, samen met rollen voor werknemers op LinkedIn profielen verschijnen. Ook dit keer is het raak, met de Saints Row-franchise als ster. Op het profiel van een Volition medewerker genaamd David Payne, is namelijk te vinden dat hij werkzaam is als “Lead prop and weapon artist” voor Saints Row 4.

Payne is al werkzaam binnen de franchise sinds deeltje twee. Via twitter werd het nieuws naar buiten gebracht dat de titel te vinden was op zijn online CV. Op deze CV is verder te vinden dat de nieuwe Saints Row game uit gaat komen op de huidige generatie consoles, dus niks spannends op dat gebied helaas. Het blijven echter natuurlijk alleen geruchten. Payne werkt op dit moment bovendien aan de nieuwe uitbreiding op de serie, Saints Row: The Third, Enter the Dominatrix.

THQ zelf heeft al eerder bekend gemaakt dat ontwikkelaar Volition bezig is met het vierde deel van hun beruchte zandbakgame. Daarnaast meldden ze dat de game wilder gaat worden dan zijn voorgangers. Blijkbaar kan het dus nog extremer dan het succesvolle Saints Row: The Third, en dat vinden we natuurlijk helemáál niet erg!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch