Menu Premium

RTS Total War: Three Kingdoms uitgesteld tot 23 mei

Hylke Haagsma 11/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 7 maart hadden we op de slachtvelden moeten staan in Total War: Three Kingdoms. Sega en Creative Assembly hebben echter helaas aangekondigd dat de RTS twee en een halve maand later uitkomt dan de oorspronkelijke release date. De release staat nu op 23 Mei.

‘De game kan nu verder worden opgepoetst’

In een update die werd gepost op de Total War-website gaf Rob Bartholomew, studio brand director bij Creative Assembly, aan dat de game helaas wordt uitgesteld. “With Three Kingdoms, we set out to create a new level of complexity. As such, we need a little more time to make sure these systems deliver as intended and give you the Total War experience you’ve waited so patiently for.”

Ook geeft hij aan dat de extra tijd helpt bij het fixen van de bugs. Met name die moeilijk waren om uit de game te krijgen. De game kan verder ook nog een beetje opgepoetst worden. En juist die kleine details kunnen een wereld van verschil maken als het aan Bartholomew ligt.

“We’re lucky to be in a position to do the right thing for our games, and in this case it means taking the time to get everything ready for you. It’s more important to give you a game that you can enjoy to the fullest, rather than stick to a release date just because.

Slecht nieuws voor Skate the Great

De studio is zich ervan bewust dat het nieuws niet door iedereen positief zal worden ontvangen. Maar ze geloven erin dat dit het beste is wat ze kunnen doen voor hun game en de fans. Slecht nieuws voor Skate dus! Die nu helaas wat langer moet wachten op een game die hij erg graag wil spelen.

“Dat is toch wel even een bittere pil die geslikt moet worden voor mij zeg. Ik keek en kijk heel erg uit naar het nieuwste deel uit mijn favoriete RTS-serie. Drie epische koninkrijken in minstens zo epische veldslagen, gebundeld in één game, wie wil dat nou niet?”, aldus Skate. Tegelijkertijd is deze delay voor Skate wel een blessing in disguise. Aangezien hij in maart al zijn handen vol gaat hebben aan de nieuwe Devil May Cry en natuurlijk Sekiro. “Dus laat Creative Assembly maar lekker wat meer tijd nemen om hun nieuwe Total War te perfectioneren.”

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch