Menu Premium

‘Rockstar werkt aan nieuw project genaamd Medieval’

Hylke Haagsma 25/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat voor een game zou je Rockstar nou graag zien maken… We hebben de huidige tijd al gehad met GTA en Bully, we hebben de tijd van cowboys en indianen gehad met Red Dead Redemption… Natuurlijk! De middeleeuwen! Die hebben we nog niet gehad. En laat een game in dit tijdperk nou mogelijk in de maak zijn.

Zwaarden in plaats van guns in Medieval?

Deze informatie is op zichzelf niet nieuw. ( er waren een tijdje geleden al wat geruchten dat er naar werd gekeken). Nu lijken we echter meer te gaan richting bewijzen die laten zien dat het balletje is gaan rollen bij Rockstar. Het nieuws van vandaag komt van een nu bewerkte LinkedIn pagina van Rockstar character artist  Pawas Saxena ( via Gamesradar). Daar is te zien dat het bedrijf iemand aanneemt voor “modular enviroment pieces with organic finish carefully following medieval architectural style.” Inmiddels is dit niet meer terug te vinden op het internet, maar het bericht kun je hieronder bekijken.

Eerst project Medieval, daarna GTA 6 en Bully 2

Daarnaast schijnt de game nog vóór Bully 2 en GTA 6 te komen en dat zou moeten gebeuren in Q1 2021. Het zou dus om een next-gen titel gaan, misschien zou het ook cross-gen kunnen zijn.

Natuurlijk moeten we dit bericht met een gigantische schep zout nemen maar het klinkt toch geweldig, de game zou zwaardgevechten/duelleren als mechanic hebben.

Zie jij een middeleeuwse game van Rockstar wel zitten? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch