Menu Premium

Rockstar voegt tien nieuwe Jobs toe aan GTA Online

Karim Shehata 14/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTA Online is in de afgelopen maanden een veelbesproken game geweest. De titel kwam wat later dan Grand Theft Auto V uit en kampte tevens met wat connectie problemen, maar inmiddels loopt de game al maanden lekker en zijn er aardig wat gamers die bijna dagelijks Los Santos wel even onveilig willen maken. Overigens is het tegenwoordig mogelijk om zelf Jobs te maken voor de game, door middel van The Creator. Deze mag dan in beta zijn, maar wel is het dus mogelijk om zelf Races en Deathmatches te maken. Rockstar Games pakt iedere week de tien beste zelfgemaakte Jobs en plakt deze onder de ‘Rockstar Verified’-noemer. Hierdoor is er deze week dus nieuwe content verschenen voor de game, want Rockstar voegt tien nieuwe Jobs toe aan GTA Online.

Zo zijn er dus enkele nieuwe Races en Deathmatches toegevoegd aan GTA Online. Om precies te zijn, gaat het om acht nieuwe Races die je kunt proberen en twee nieuwe Deathmatches. De Races die zijn toegevoegd aan de game spelen zich voornamelijk af in de stad, terwijl de twee Deathmatches zijn gemaakt om de gamer flink te testen. In Transformer Station is het namelijk zo dat je goed moet kijken wanneer en waar je in cover gaat, terwijl je ook zeer weinig items op kunt pakken. Het kiezen van je wapens voordat de Deathmatch begint is dus zeer cruciaal.

De Races spelen zich voornamelijk in of rondom de stad af, maar opvallend is dat er ook een race is gemaakt met terreinwagens. In Desert Track 4×4 lijken je Race-skills in GTA Online dan flink op de proef gesteld te worden, want ondanks het mooie uitzicht ben je waarschijnlijk hard bezig je auto onder controle te houden in deze off road Race.

Vanaf vandaag kun je dus aan de slag met acht nieuwe Races en twee nieuwe Deathmatches. Vooral de hierboven uitgelichte Jobs lijken mij zeer interessant, maar dat kan bij jou natuurlijk anders liggen. Wanneer je graag GTA Online speelt op je Xbox 360 of PlayStation 3 kun je dit weekend dus hard aan de slag met GTA Online

Rockstar voegt tien nieuwe Jobs toe aan GTA Online

Rockstar voegt tien nieuwe Jobs toe aan GTA Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch