Menu Premium

Rockstar onthult ”binnenkort” nieuwe projecten

Franky Mangal 19/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Take-Two Interactive heeft zojuist haar financiële resultaten van het afgelopen jaar naar buiten gebracht en heeft hier beter gepresteerd dan verwacht. Interessanter is echter de prognose voor de komende jaren waarin gamers vuurwerk mogen verwachten.

Zo heeft Rockstar een aantal nieuwe projecten in ontwikkeling die binnenkort onthuld zullen worden. Of we iets op de aankomende E3 of Gamescom gaan zien is echter nog niet duidelijk. De nog onaangekondigde titels worden genoemd als sterkhouders voor het fiscale jaar 2018, wat zou kunnen duiden op een release na 1 april 2017. Voor het komende jaar heeft Take-Two  onder andere nog Mafia 3, Sid Meier’s Civilization 6, NBA 2K17 en WWE 2K17 op de kalender staan.

Overigens zijn er natuurlijk ook veel cijfers naar buitengekomen. Zo is Grand Theft Auto V liefst 65 miljoen keer verscheept, blijft GTA Online meer en meer opleveren voor Take-Two Interactive en gaat het ook goed met de verkopen van Battleborn. Daarnaast zijn er meerdere nieuwe IP’s in ontwikkeling bij de bedrijven die Take-Two Interactive bezit. Ook werd er gevraagd of er games ontwikkeld gaan worden voor Nintendo NX en PlayStation 4.5, waarop werd geantwoord door te zeggen dat “iedere nieuwe console ons de kans geeft om nieuwe titels te releasen.” Het maakt dus niet uit van wie die console dan is.

Wat hoop jij dat Rockstar binnenkort gaat onthullen? Red Dead Redemption 2?  Laat het ons weten in de comments!

Rockstar onthult ''binnenkort'' nieuwe projecten

Rockstar onthult ”binnenkort” nieuwe projecten

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch