Menu Premium

Rockstar maakt GTA Online-updates voor de lente bekend

Karim Shehata 02/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Grand Theft Auto Online wordt zeer intensief onderhouden door Rockstar. De game krijgt vaak updates, speciale weekenden en de uitgever neemt elke week de tijd om tien door de community gemaakte Jobs in te passen in GTA Online. Nu lijkt er een hele mooie periode aan te gaan komen voor de game, want Rockstar maakt GTA Online-updates voor de lente bekend.

Zo lijken we snel aan de slag te kunnen gaan met de langverwachte Heists. Rockstar zegt op haar eigen website dat de Heists er deze lente aan gaan komen en dat er zeer binnenkort meer informatie volgt. Het geduld van vele spelers van GTA Online betaald zich dus uit, want op de Heists wordt door velen al gewacht sinds de lancering van de game. Hier blijft het echter niet bij, want ook de Capture Creator komt deze lente naar GTA Online. Voorlopig is het alleen mogelijk om als speler Races en Deathmatches in elkaar te zetten, maar vanaf deze lente kan er dus ook van alles aangepast worden aan de Capture-modus. Onder het motto ‘drie keer is scheepsrecht’ gaan er nog meer dingen toegevoegd worden aan GTA Online in deze lente. De The High Life-update zit er namelijk ook deze lente aan te komen en deze zorgt er onder meer voor dat je meer dan twee huizen of garages in bezit kan hebben. Tevens brengt deze update ook onder meer nieuwe Jobs, wagens en wapens met zich mee.

Rockstar gaat daarnaast in de volgende Title Updates er voor zorgen dat de game steeds beter wordt en gaat dus ook aan wat dingen tweaken in het virtuele online Los Santos. Daarnaast maakt de uitgever bekend dat er dit jaar DLC gaat komen voor de Story Mode, waardoor we hopelijk niet meer lang hoeven te wachten op veel meer info. De veranderingen en toevoegingen aan GTA Online lijken in ieder geval snel te gaan gebeuren, want de lente is al een paar weken in volle gang!

Rockstar maakt GTA Online-updates voor de lente bekend

Rockstar maakt GTA Online-updates voor de lente bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch